Ewikon

Toplokanalni sistemi za orodja

Domača stran: www.ewikon.com   |   Produkti(PDF): ewikon-produkti.pdf

šobe

Tople šobe

Tople šobe EWIKON so opremljene s številnimi razpoložljivimi premeri pretočnih kanalov, dolžinami šob in možnostmi dolivne točke, kar ponuja največjo prilagodljivost oblikovalcem orodij.

Več informacij: tople šobe

HPS_III-T_razdelilnik

Razdelilni blok/plošča

Tehnologija razdelilnih plošč
Optimalno ravnovesje sistema in nadzor temperature

Več informacij: razdelilni bloki

L2x

L2X DROP-IN sistem

Sistemi EWIKON L2X z privitimi šobami so popolnoma sestavljeni in ožičeni, zato jih je mogoče integrirati v kalup z minimalno porabo časa. Vsi sistemi L2X imajo vrhunsko toplotno zmogljivost in inovativno povezovalno tehnologijo za popolnoma neprepustno delovanje.

Več informacij: L2X

tople polovice

Tople polovice

Vsi sistemi EWIKON za vroče kanale so na voljo kot vroče polovice. Fiksna polovica je vnaprej sestavljena s sistemom vročih kanalov in jo je treba samo dopolniti z oblikovno ploščo. Potem ga je mogoče uporabljati praktično brez prilagoditev na kraju samem. Vse večji odstotek strank uporablja vroče polovice, da znatno pohitrijo izdelavo orodij in poenostavijo zagon sistema.

Več informacij: tople polovice

krmilniki

Krmilni regulatorji

Zmogljiva paleta krmilnikov EWIKON pro CONTROL omogoča udobno, zanesljivo in natančno krmiljenje vašega sistema toplih kanalov. Vsi krmilniki imajo vgrajene komunikacijske vmesnike za preprosto povezavo s strojem za brizganje ter celovito podporo in funkcije za odkrivanje napak.

Več informacij: krmilniki